Raivausahat & Trimmerit

ECHO-raivaussahojen ja trimmereiden voimanlähteenä ovat helposti käynnistyvät ja pitkäikäiset moottorit. Ne tekevät ECHOsta koko maailman viherammattilaisten suosikin.

Uudet ECHO-moottorit ovat hiljaisia ja vähäpäästöisiä. Puhtaamman ilman ja alhaisemman melutason ansiosta laitteiden käyttö on miellyttävää. Easy Start-käynnistysjärjestelmän ansiosta moottorit käynnistyvät kevyellä vedolla.

Ergonomisesti muotoillut kahvat yhdessä pehmustettujen kädensijojen ja valjaiden kanssa vähentävät työn rasitusta. Uusi High Torgue –kulmavaihde kasvattaa vääntömomenttia 50%, mikä lisää työtehokkuutta ja pienentää polttoaineen kulutusta. Leikkuupään muotoilu takaa optimaalisen työtehon.

SHINDAIWA
Shindaiwan huippumodernin C4-teknologian tuloksena saavutetaan ylivoimainen tehokkuus sekä alhaiset päästöt. Uusi moottoriteknologia yhdistää 2-tahtimoottorin ja 4-tahtimoottorin edut. Moottorit ovat korkeavääntöisiä ja kierrosherkkiä, mutta samalla hiljaisia ja polttoainekulutukseltaan taloudellisia. C4-moottorit alittavat päästönormit myös pitkälle tulevaisuuteen. Tämä myös osoittaa, että Shindaiwa-tuotteiden pitkä elinkaari otetaan huomioon myös suunnittelussa.

OMINAISUUDET & EDUT

1. Nelitahtimoottori, jota käytetään 2-tahtimoottorin seospolttoaineella • Alhainen polttoainekulutus • Alhaiset päästöt
2. Polttoaine-/ilmaseos esipaineistetaan • Palaminen on tehokasta.
3. Polttoaineseos voitelee moottorin liikkuvat osat • Ei tarvita erillistä moottoriöljyä kampikammiossa
4. Automaattinen puolipuristinmekanismi • Käynnistäminen helppoa ja vaivatonta
5. Luotettavasti toimiva käynnistysmekanismi • Estää käyttövaurioita

Showing all 12 results