Mallisto

Moottorisahat

Echo ja Shindaiwa ovat ympäri maailman tunnettu laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Echolla ja Shindaiwalla on yli 65 vuoden kokemus laadukkaiden moottorisahojen valmistuksesta. Käyttäjillä on tänään valittavinaan täydellinen moottorisahojen valikoima, jokainen saha on kehitetty, valmistettu ja testattu alansa huippuosaajien toimesta.

Raivaussahat ja Trimmerit

Echo ja Shindaiwa trimmereiden ja raivaussahojen voimanlähteenä ovat helposti käynnistyvät ja pitkäikäiset moottorit. Ne tekevät näistä koko maailman viherammattilaisten suosikin.

Lehtipuhaltimet

Echo ja Shindaiwa ovat edelläkävijöitä polttomoottorikäyttöisten puhaltimien suunnittelussa ja valmistuksessa.

Mallisto kattaa sekä kevyet ja tehokkaat kotipihakäyttöön tarkoitetut puhaltimet että vaativaan ammattikäyttöön suunnitellut selässä kannettavat reppumalliset puhaltimet.

Pensasleikkurit

Echo ja Shindaiwa-Leikkurit ovat erittäin kevyitä ja niiden takakahvaa voidaan kätevästi vaihdella viiden eri työasennon välillä. Leikkureissa on uudelleen muotoillut teräjärjestelmät, johon kuuluvat leikkuuvakautta lisäävä muoviohjain sekä alumiininen tukikisko. Käyttäjän mukavuutta lisäävät kehittynyt jousivaimennus edessä ja takana, joka eliminoi tehokkaasti laitteen tärinät.

Monitoimikone

Yksi laite moneen käyttöön. Pikalukitusmekanismin ansiosta lisälaitteiden vaihtaminen nopeaa ja helppoa.

Erikoislaitteet

Echo-moottoriporakoneet ja –laikkaleikkurit soveltuvat erinomaisesti ammattimaiseen ympäristörakentamiseen. Runsaan lisävarustevalikoiman ansiosta laitteita voidaan käyttää mitä erilaisimmissa työkohteissa.